Bran Epic Bike Ride 2016

Start Bran Epic Bike Ride!
Tara Branului este una dintre cele mai frumoase zone in care sa pedalezi si sa te bucuri de peisaj si de obiectivele turistice. Sute de kilometri parcursi prin locuri frumoase, usor salbatice, greu sau chiar imposibil de accesat cu masina. Pe scurt, o aventura frumoasa alaturi de oameni pasionati de pedalat .
Aventura pe bicicleta
Pedalezi in ritmul propriu, intr-un grup de prieteni, cunoscuti sau alti biciclisti. Fiecare echipa va avea un team leader selectat de noi dintre participanti.
Pedalam prin locuri frumoase
Pentru ca nu ne grabeste nimeni, am pregatit o lista cuprinzatoare cu obiective turistice aflate pe traseu ce pot fi vizitate dupa bunul plac. Te poti opri si admira peisajul spectaculos al zonei.
Socializam putin...
Pentru ca stim ca simti nevoia sa iei o pauza, amenajam pe traseu un punct de alimentare unde iti poti reincarca bateriile. Un fruct proaspat, un dulce revigorant si te poti intoarce la traseul EPIC. Aceasta zona este amenajata astfel incat sa simti ca iei o pauza, sa socializezi cu coechipierii tai si sa te distrezi.
In zona de camping puteti lua masa de seara, puteti impartasi peripetiile de pe traseu si va puteti face planul pentru a doua zi. Stati fara griji, ne-am gandit la toate aspectele. Micul dejun pentru zilele 2 si 3 este asigurat de noi si avem recomandari pentru celelalte mese.
Shhh...cineva vrea sa doarma...
Daca tot e epic, ne-am hotarat sa dormim in cort. Noi venim cu salteaua, tu poti veni cu sacul de dormit. In camping exista acces la dusuri cu apa calda, grupuri sanitare, vestiare, surse de curent electric.
O noua zi de pedalat
Alte obiective frumoase de vizitat
....Si am ajuns la finish!
Dupa trei zile de aven....tura pe trasee epice, trecem linia de finish in curtea Castelului Bran. Dupa finish, facem si o mica festivitate in cadrul careia facem poze la panoul foto, iar toti participantii primesc medalia de participare..
Suport logistic
Cum spuneam, stai fara grija, ne-am gandit la toate aspectele. Fiecare participant beneficiaza de: aparat cu presiune pentru spalat biciclete, mic dejun in zilele 2 si 3, punct de alimentare intermediar la jumatatea turei in fiecare zi, recomandari pentru celelalte mese si pentru cazare.