Dobrogea Epic Bike RideDESPRE DOBROGEA EPIC BIKE RIDE


O nebunie frumoasa alaturi de oameni care impartasesc aceasi pasiune cu tine. Tu vii cu pofta de pedalat si buna dispozitie, iar noi ne ocupam de restul. O tura necompetitiva in care vei merge in ritmul tau intr-un grup de 4-10 prieteni, cunoscuti sau alti biciclisti. Fiecare echipa va avea un team leader selectat de noi dintre participanti. Pe scurt, o nebunie frumoasa alaturi de oameni care impartasesc aceasi pasiune cu tine.


OBIECTIVE TURISTICE


Pentru ca nu ne grabeste nimeni, am pregatit pentru voi o lista cuprinzatoare cu obiective turistice aflate pe traseu la care va puteti opri dupa bunul plac. LISTA OBIECTIVE TURISTICE


ECHIPAMENT NECESAR


  • MTB (recomandata), echipament ciclism

  • Casca, lanterna, bidon hidratare

  • Telefon mobil

  • Rucsac, haine de vant si/sau ploaie, manusi

  • LOGISTICA

    Vom dormi in sali de sport, pe saltele individuale. Noi venim cu salteaua, tu poti sa vii cu sacul de dormit. Anumite locatii permit chiar si camparea in cortul propriu.
    In fiecare sala de sport va exista acces la dusuri cu apa calda, grupuri sanitare, vestiare, surse de curent electric. Micul dejun pentru zilele 2, 3 si 4 este asigurat de noi si inclus in taxa de participare. In plus, in fiecare zi va exista un punct de alimentare pe traseu. Fiecare participant beneficiaza de o salata Eisberg/zi. De asemenea, vom anunta care sunt optiunile pentru restul meselor.