Intrebari si raspunsuri

1Ce este Epic Bike Race?
Este o serie de evenimente pe bicicleta, ture de 4-5 zile in zone cu peisaje memorabile, facute in ritmul tau cu suportul nostru.
2Ce fel de bicicleta pot folosi?
Pentru Epic Bike Ride Transilvania, traseul este unul preponderent offroad asa ca iti recomandam sa ai o bicicleta MTB sau de trekking. Nu sunt recomandate bicicletele de oras sau sosea.
3Sunt incepator, pot sa particip?
Daca ai facut cel putin o tura de offroad/MTB de 60km legat si poate ideal doua ture de 30-40 km consecutiv, atunci nu o sa ai probleme la parcurgerea traseului.
4In cam cat timp se parcurg traseele? Exista un timp limita?
Traseele din fiecare zi sunt gandite pentru a fi parcurse de un incepator in aproximativ 8 ore. Avand in vedere ca se va pleca in fiecare zi in jurul orei 09:00 asta inseamna ca vei termina tura in timp util pentru a o sesiune de socializare alaturi de prietenii din tur.
5Pot sa fac traseul in ritmul meu?
Toti participantii vor trebui sa parcurga traseul in echipe de 3-6 persoane. Fiecare echipa trebuind sa mearga uniform si sa se astepte unii pe altii. Pentru ca ele vor fi formate in functie de viteza coechipierilor, poti considera ca merge aproximativ in ritmul tau. Echipele vor trebui sa aibe un lider de echipa care va trebui sa aibe mereu in vedere ca toti membri echipei sa termine grupat tura si in siguranta.
6Cum se formeaza echipele?
Echipele le poti forma chiar tu daca vii cu gasca de prieteni. Daca insa vor fi participanti care nu au o echipa formata le vom forma noi in functie de ritmul fiecaruia declarat in formularul de inscriere.
7Pot sa schimb echipa din care fac parte in timpul turului?
In cazul in care doresti sa schimbi echipa, o poti face doar la finalul unei zile pentru ziua urmatoare. Pentru aceasta insa este nevoie sa notifici liderul de echipa vechi si sa fii acceptat de liderul echipei noi alaturi de care doresti sa mergi.
8Cum se face navigarea pe traseu?
Traseele nu sunt marcate special pentru acest eveniment. Fiecare lider de echipa va primii track-ul GPS pentru fiecare zi, el fiind responsabil cu navigarea pe traseu.
9Trebuie sa parcurg traseul complet in fiecare zi? Pot face doar o parte din zile?
Tura este gandita pentru a fi parcursa integral. Daca totusi doresti sa faci doar partial traseul te invitam sa ne scrii pe adresa de email ilove@epicbikeride.ro si vom incerca sa vedem ce solutie putem gasii.
10Unde imi incarc telefonul / dispozitive electronice?
In fiecare locatie de la finalul zilei vor fi prize pentru incarcarea dispozitivelor electronice. Te rugam insa sa ai la tine incarcatorul pentru ele.