Transylvania Epic Bike Ride

Start Transylvania Epic Bike Ride!
Din Brasov pana in Sibiu, pedalezi te bucuri de peisaj si obiectivele turistice. Sute de kilometri parcursi prin locuri frumoase, usor salbatice, greu sau chiar imposibil de accesat cu masina. Pe scurt, ai parte de patru zile cu trasee EPICE.
Pedalat si aventura pe bicicleta
Pedalezi in ritmul propriu, intr-un grup de 4-10 prieteni, cunoscuti sau alti biciclisti. Fiecare echipa va avea un team leader selectat de noi dintre participanti.
Vizitam obiective turistice
Pentru ca nu ne grabeste nimeni, am pregatit o lista cuprinzatoare cu obiective turistice epice aflate pe traseu ce pot fi vizitate dupa bunul plac. Te poti opri, admira si te poti bucura de minunata zona a Transilvaniei care are atat de multe peisaje si obiective de oferit.
Socializam putin...
Pentru ca stim ca simti nevoia sa iei o pauza, amenajam pe traseu un punct de alimentare unde iti poti reincarca bateriile. Un fruct proaspat, un dulce revigorant si te poti intoarce la traseul EPIC. Aceasta zona este amenajata astfel incat sa simti ca iei o pauza, sa socializezi cu coechipierii tai si sa te distrezi.
La finalul zilei amenajam zona de camping. Aici puteti lua masa de seara, puteti impartasi peripetiile de pe traseu si va puteti face planul pentru a doua zi. Stati fara griji, ne-am gandit la toate aspectele. Micul dejun pentru zilele 2, 3 si 4 este asigurat de noi si avem recomandari pentru celelalte mese.
Shhh...cineva vrea sa doarma...
Daca tot e epic, ne-am hotarat sa dormim in sali de sport, pe saltele individuale. Noi venim cu salteaua, tu poti veni cu sacul de dormit. Anumite locatii permit chiar si camparea in cortul propriu. In fiecare sala de sport va exista acces la dusuri cu apa calda, grupuri sanitare, vestiare, surse de curent electric.
O noua zi de pedalat
Alte obiective frumoase de vizitat
Zambim...
....Si am ajuns la finish!
Dupa patru zile de pedalat si vizitat trasee epice, trecem linia de finish in centrul orasului Sibiu. Suntem tristi ca se termina, dar bucurosi in acelasi timp ca am avut parte de o aventura EPICA.
Suport logistic
Cum spuneam, stai fara grija, ne-am gandit la toate aspectele. Fiecare participant beneficiaza de: aparat cu presiune pentru spalat biciclete in fiecare locatie, paza biciclete pe timpul noptii, transport bagaje intre locati, transport bagaje si bicicleta retur, de la Sibiu la Brasov, mic dejun in zilele 2, 3 si 4, punct de alimentare intermediar la jumatatea turei in fiecare zi, recomandari pentru celelalte mese si pentru cazare.