Tricoul Oficial pentru Transylvania Epic Bike Ride
July 31, 2015
Incepe Transylvania Epic Bike Ride
August 17, 2015
Show all

Workshop Scoala de MTB – Transylvania Epic Bike Ride

Inainte de a plecat in tura epica prin Transylvania, va invitam la un Workshop prezentat de parteneri nostri de la Scoala de MTB despre cum sa pregatim bicicleta inainte de o astfel de tura.

Workshop-ul este deschis oricarui pasionat indiferent daca participa sau nu la tura noastra.

Workshop-ul despre intretinere presupune invatarea elementelor de baza ale unei revizii standard care trebuie efectuata la aproximativ 15-20 de ore de utilizare. Aceasta contine in mare 12-15 puncte de reglare si control pe care le vom exemplifica separat.

Detalii despre eveniment pe pagina de facebook.

Scoala de Mountain Bike crede ca fiecare sport are particularitatile sale mai mult sau mai putin ascunse si necesita o pregatire tehnica specifica. Cu atat mai mult este necesar acest lucru la mountain bike, unde nu este de-ajuns doar sa ai o bicicleta cu suspensie si sa stii sa dai la pedale intr-un echilibru usor. Incercam sa oferim pasionatilor posibilitatea de a putea invata noi tehnici si cel mai important sa fie in siguranta atunci cand sunt pe bicicleta pe o carare de munte sau chiar la primele concursuri unde nu este suficient sa dai tot ce poti, o strategie buna poate face cursa mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *