Asa a fost Transylvania Epic Bike Ride (video)
September 2, 2015
Agerpres a scris despre Transylvania Epic Bike Ride
May 27, 2016
Show all

Inscrie-te la Transylvania Epic Bike Ride 2016

Am deschis inscrierile Transylvania Epic Bike Ride 2016 powered by Skoda si sponsorizat de Stejarii Country Club. Daca esti pasionat de pedalat, aventura si calatorie, te asteptam sa te inscrii la turul epic pe Colinele Transilvaniei. Epic Bike Ride are startul pe 23 iunie in Brasov si finishul pe 26 iunie in Sibiu.

Locurile sunt limitate la 150 de participanti. Hai si tu!

INSCRIE-TE

Pedalezi alaturi de prieteni sau persoane care impartasesc aceeasi pasiune cu tine in grupuri organizate de 4-10 persoane. Traseul trece prin Racos, Rupea, Viscri, Daia, Sighisoara, Danes, Biertan, Medias si Ocna Sibiului. Combina portiuni de asfalt, drumuri de tara, drumuri forestiere, poteci peste pasuni si poteci  prin padure. Diferenta de nivel aduga putina sare si putin piper traseului.

Fiindca nu ne grabim nicaieri am pregatit o lista cu obiective turistice. Printre acestea se numara: Coloanele de Bazalt din Racos, cetatea Rupea, Biesericile fortificate din Viscri si Daia, orasul Medias si orasul Sibiu.

VEZI OBIECTIVELE TURISTICE

Inscrierile se pot face atat online, cat si prin transfer bancar.  Taxa de participare este 490 lei. In aceasta taxa, beneficiezi de kitul de participare compus din tricou tehnic de bicicleta, numere de bicicleta, medalie de participare, diploma electronica si fotografii de concurs; punct de alimentare intermediar la jumatatea turei, in fiecare zi; mic dejun in zilele 2,3 si 4; o salata Eisberg/zi; suport logistic – transport bagaje intre locatii; asistenta tehnica pentru biciclete.

VEZI KITUL PARTICIPANTULUI

Pentru ca e epic, am lasat deoparte hotelurile si pensiunile si am ales sa dormim in sali de sport pe saltea individuala. Salteaua o aducem noi, tu poti veni cu sacul de dormit. Anumite locatii permit chiar camparea in cortul propriu.

Hai cu noi in aventura Transylvania Epic Bike Ride!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *