Conceptul Epic Bike Ride Series

EPIC

Trasee cum nu ai mai facut vreodata, prin locuri superbe, greu accesibile si tocmai de aceea epice sau pur si simplu distante lungi care transforma chiar si o tura de sosea intr-o zi epica. Cateva zile de poveste si de povestit alaturi de oameni care impartasesc aceeasi pasiune cu tine, pedalatul. Bicicleta, aventura, calatorie, prietenie. Acestea sunt ingredientele cheie.

BIKE

Pedalam pe mountain bike sau road bike, in functie de eveniment. Pedalam in grupuri, fara sa ne intrecem, turele fiind necompetitive. Fiecare grup pedaleaza in ritmul lui. Grupurile vor avea intre 4 si 10 membri - prieteni, cunoscuti sau alti biciclisti inscrisi in tura - alesi in functie de ritmul de pedalare dorit. Fiecare grup va avea un lider ales de catre organizatori dintre participanti.

RIDE

Cateva zile consecutive de pedalat cu suport din partea organizatorilor pentru transport, loc de dormit, mancare, suport tehnic si toate cele necesare pentru ca tu sa pedalezi, sa fotografiezi si sa te distrezei cu prietenii in cea mai lunga tura populara de bicicleta organizata in Romania.

SERIES

In 2017 redescoperim aventura pe bicicleta la Transylvania, tura de 4 zile de mountain bike, de la Brasov pana la Sibiu - 22 iunie - 25 iunie. Feedback-ul legat de traseele actuale si sugestiile pentru viitor sunt binevenite.